srijeda, 13. listopada 2010.

Ćevap i Luk - Magazinska Klet

Nije dugo nitko ništa napisao, a zbog nekih ljenjivaca je glupo da dobra navika propadne...ili kako bi ljudi rekli "bolje da propadne selo nego običaji!" ;)


punjena vješalica – meso čisto i kvalitetno, omotana u tanku maramicu, punjena šunkom, sirom i krastavcima, okus odličan, nažalost sveukupni dojam je pokvarila prevelika suhoća cijelog kompletića
uštipci – puno veći nego u Grani, konzistenicija i ukus mesa jako dobra, vrlo ukusno i slasno, dodani su komadići šunke i komadići sira, imaju malo previše papra te dotični papar previše zaljuti cijelu priču i pokrije ukus mesa, dodatna napomena se odnosi na to da je zbog opisane ljutine preporuka uzeti kajmak, u svakom slučaju za ponoviti
đelek – ukratko to bi bila punjena-pikantnija pljeskavica, sastav mesa sličan uštipcima s pohvalom jer je ovdje koncentracija papra manja, na pljeske se dobije kuglica kajmaka koja još dodatno uputpuni okus cijelog jela,
lepinja - klasična, zagrijana i nauljena, razrezana na 4 dijela, ukusna i slična pravoj Sarajevskoj, no nažalost previše kruhasta,jedna od boljih do sada degustiranih
luk- rezan naveće komadiće, ukusan,crveni
mladi pečeni krumpir - krumpir niti je bio mlad, a nažalost bio je i nedovoljno pečen, inače kao ideja za prilog je to za svaku pohvalu, nažalost relaizacija je dosta slaba, dodatno prilikom naručivanja istog budite sigurni da će te glavno jelo pričekati duže nego obično
gemišt – malo je promijenjena tradicija, odlučeno je da pijemo gemišt, moja pretpostavka je da je u gemištu bio Đakac (Đakovački rizling - Graševina), odličan gemišt, kasnije na nagovor konobara uzeli pol pol.... sa velikom dozom leda, cijena vina 50kn, vode 15kn... za svaku preporuku
ambijent - mala pečenjarnica starog kova,uređena u starinskom stilu, prostor se vidi da je već godinama u upotrebi, izgleda da postoji problem u ventilaciji, jer je prostor bio dosta zagušljiv,
ukupni dojam – jelovnik je poprilično raznolik, i na izbor je veća količina raznolikih jela, ambijent je zadovoljavajući, posluga i usluga na nivou, nije neki pretenciozni restoran, ali je svakako ćevabdžinica koju treba obići tu i tamo
cijena - 226 kn - 3 jela, 2 porcije krumpira, 2 lepinje - cijena umjerena
parking – u okolici lokala postoje neuređene površine na kojima je moguće parkirati, mjesta ima dovoljno
lokacija - Google Maps lokacija (klikni ovdje)

0 komentara:

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica